Tato webová stránka používá cookies
Naše webové stránky využívají cookies. Detaily o zpracování osobních údajů si můžete přečíst v zásadách ochrany osobních údajů. Typy cookie, které používáme:
Funkční - Zajišťují základní funčnost webu, jako například nákupní košík. Tyto cookies jsou ze zákona povolené vždy.
Analytické a konverzní - Poskytují nám statistiky webu (anylytické) a vyhodnocují úspěšnost naší práce (konverzní).
Marketingové - Jsou používány pro sledování zájmu návštěvníků na webových stránkách. Záměrem je zobrazit reklamu, která je relevantní a zajímavá pro jednotlivého uživatele.
ČistímeSiZuby.cz menu
O násO zubechVše o nákupuSpolupracujemeKontakty
Nákupní košík0 Kč
Přihlásit
O násO zubechVše o nákupuSpolupracujemeKontakty
ČistímeSiZuby.czE-shopVše o nákupuCookies
Vše o nákupu

Cookies

Respektujeme Vaše soukromí

Provozovatel - správce:
Martin Holič
Jestřebická 639/3, 181 00 Praha 8
IČO: 48047104
DIČ: CZ6811191673
Zapsaný v živnostenském rejstříku vedeném ÚMČ Praha 8

Naše webové stránky www.cistimesizuby.cz využívají cookies. Cookies také vkládají třetí strany, které jsme zapojili. Cookies slouží ke správnému fungování webových stánek. Usnadní Vám procházení stránek a umožní zobrazení relevantního obsahu a reklamy. Díky cookies můžeme také naše stránky zlepšovat. Níže se o cookies dozvíte více informací. V nastavení pak můžete povolit jen některé z nich. Váš souhlas můžete kdykoliv odvolat pomocí odkazu v patičce webu.

Co jsou cookies

Cookies jsou krátké datové informace, které jsou odeslány spolu se stránkou webu a jsou následně uloženy prohlížečem na pevný disk počítače nebo jiného zařízení, které pro prohlížení stánek použijete. Informace takto uložené mohou být vráceny během návštěvy webu na náš server nebo server třetích stran.

Jak cookies dělíme

Cookies dělíme dle typu na technické nebo funkční:

  • Funkční - Zajišťují základní funčnost webu, jako například nákupní košík. Tyto cookies jsou ze zákona povolené vždy.
  • Analytické a konverzní - Poskytují nám statistiky webu (anylytické) a vyhodnocují úspěšnost naší práce (konverzní).
  • Marketingové - Jsou používány pro sledování zájmu návštěvníků na webových stránkách. Záměrem je zobrazit reklamu, která je relevantní a zajímavá pro jednotlivého uživatele.

 Na našem webu používáme následující cookies

  • Funkční - zajišťují základní funčnost webu, jako například nákupní košík. Tyto cookies nelze ze zákona odmítnout.
  • Zbozi.cz a sklik.cz měření konverzí - měření konverzí - vyhodnocuje úspěšnost našich reklam od společnosti Seznam.cz, a.s.
  • Sklik.cz retargeting - cílená reklama od společnosti Seznam.cz, a.s. Slouží pro zobrazení relevatní reklamy, podle zájmů jednotlivých uživatelů.
  • Google analytics - statistiky webu od společnosti Google, Inc. Slouží pro vyhodnocení a zlepšení našich stránek.
  • Google Ads, remarketing a měření konverzí - cílená reklama a měření konverzí od společnosti Google, Inc. Slouží pro zobrazení relevatní reklamy, podle zájmů jednotlivých uživatelů a její vyhodnocení.
  • Heureka.cz měření konverzí - měření konverzí vyhodnocuje úspěšnost našich reklam od společnosti Heureka Group a.s. Nastavení vašeho souhlasu či nesouhlasu pro služby heureka.cz

 Udělení souhlasu

Když poprvé navštívíte náš web, ve vyskakovacím okně, s jednoduchým vysvětlením, máte možnost jednotlivé cookies povolit, či odmítnout. Váš výběr bude uložen pro další, opakované použití našich stránek. Tento výběr můžete v budoucnu změnit pomocí odkazu v patičce webu.

 Vaše práva

Za podmínek stanovených v GDPR máte:
1. právo na přístup ke svým osobním údajům
2. právo opravu osobních údajů, popřípadě omezení zpracování
3. právo na výmaz osobních údajů
4. právo vznést námitku proti zpracování dle
5. právo na přenositelnost údajů
6. právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo e-mail správce info@cistimesizuby.cz

Výmaz osobních údajů, s výjimkou právních povinností vůči státu,  bude proveden na písemný podnět kupujícího na e-mailovou adresu info@cistimesizuby.cz Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaše právo na ochranu osobních údajů, případně se obrátit na soud.